Mă numesc Daniele Dei și sunt jurnalist.
În luna aprilie 2018 am vizitat RM cu prietenul meu Ivan pentru prima dată și am descoperit farmecul acestei țari. Am scris o postare pe Facebook și am avut multe aprecieri.Ca să va mulțumesc pentru această manifestare care ați avut am decis să fac ceea ce im vine mai bine adică să povestesc despre istorii.

În Noiembrie 2018 am revenit în RM din nou, și împreună cu Luigi Savoia și Moldova în Progres am reusit să fac cunstinta cu mai multe persoane și între aceste și Instituții ca să pot înțelege cum functioneaza anumite mecanisme.

Acuma sunt eu care vreau să va cer o mică contribuție ca să mă ajutați să realizesi visul meu, anume să povestesc la italieni istoria diasporei moldovenești, o să va explic cum: Faceți cum am și făcut eu, luați smartfonul vostru și povestiți istoria voastră în 2 minute, povestiți cum ați venit în Italia și cum au fost impresiile, ce raprezinta pentru voi diaspora, ce gânditi despre RM și care pot fi perspectivele economice sale.

înregistrați întrun video, prin ajutoru unui prieten, sau cu telefon în modalitate selfie. Va racomand video să fie înregistrat cu telefon pus în orizontal. După ce ați înregistrat video, deschideți situl wetransfer.com și încărcațîl, apoi adăugați emaiul: moldova@danieledei.it, atașați și email Dvs și datele de contact dacă doriți să fiți reapelati sau să va ținem la curent cu noutățile. După ce ați făcut această procedura așteptați timpul de transfer.

Aveți timp până pe 31 januarie 2019 că să înregistrați video și să mil transmiteți așa că o să pot să îl vizualizesi și să îl analizez cu atenție. Doar după această o să reușesc să elaborez documentar uitanduma la experiențele voastre și unind toate cele alte interviuri care am realizat în RM și cele care am în plan să le realizez în Italia.
Este datorită colaborării voastre dacă reușesc să povestesc la italieni ce este diaspora moldovenească și ce reprezintă moldovenii în Italia. Așa că va spun mulțumesc și sper să primesc cât mai mulțe video.
Va salut va mulțumesc și aștept deadevarat video de la voi.

 

WhatsApp chat